menu
Verpak je vak!

C.M. Packaging

C.M. Packaging is producent van blik- en kunststofverpakkingen voor industriële, food en promotionele markten. C.M. Packaging ontwikkelt verpakkingsconcepten die passen bij het product en het daaraan verbonden imago. Een goede verpakking kan het verschil maken en is daarmee een belangrijk verkoopinstrument.

De bedrijfsfilosofie van C.M. Packaging is gebaseerd op 5 focuspunten:

  • Het zelf ontwikkelen van verpakkingen
  • Actief in niche markten
  • AAA Klanten
  • Een unieke productielijn voor elk product
  • Langjarige contracten met klanten

Momenteel heeft C.M Packaging 72 werknemers. De betrokkenheid van de medewerkers is groot en de interne lijnen zijn kort waardoor de service naar de klanten optimaal is. Het bedrijf stimuleert een frequente informatie-uitwisseling tussen de diverse afdelingen. Dit heeft een persoonlijke groei en ontwikkeling tot gevolg met als doel dat kennisdeling binnen het bedrijf leidt tot optimale communicatie richting de klant.

C.M. Packaging is sinds haar zelfstandigheid in 1995 flink gegroeid en ook de werknemers zijn meegegroeid. De technologische ontwikkelingen en voortdurende bewegingen in de markt worden nauwlettend gevolgd en vormen vaak de input voor nieuwe ontwikkelingen en optimalisatie van zowel de producten als binnen het bedrijf. Wil jij werken bij deze mooie organisatie in Dronten? Solliciteer dan snel op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie.