menu
Autoliefhebbers gezocht!

IndeWal Auto's

IndeWal Auto's is een groothandel van gebruikte auto’s en motoren in Zwolle. Zij bleken zo succesvol dat het bedrijf is uitgegroeid tot de In de Wal Automotive Group. Momenteel is IndeWal in Nederland één van de meest toonaangevende en innovatieve bedrijven op het gebied van het beheren, verkopen en leveren, ofwel de remarketing van gebruikte auto’s. Ook op internationaal niveau wordt IndeWal een steeds sterkere partij.

Als remarketeer streeft IndeWal naar duurzaamheid, zowel in bedrijfsvoering als in het contact met relaties. Hierbij zijn waarden als respect, kwaliteit en deskundigheid erg belangrijk. IndeWal koestert kwaliteit en accuratesse. IndeWal is een eigentijds, betrokken, toonaangevend en transparant bedrijf. Daarnaast zet zij haar zelfstandigheid en ondernemerschap maximaal in bij de ondersteuning en bevordering van lokale economische en maatschappelijke initiatieven.

Wil jij werken bij dit mooie toonaangevende bedrijf in de regio? Solliciteer dan snel op een van de vacatures. Staat er geen vacature open? Stuur dan gerust een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar goede krachten!