menu
Als slopen je hobby is!

Lagemaat Sloopwerken

Lagemaat Sloopwerken B.V. is al meer dan 40 jaar actief in de sloopbranche. Kwaliteit en deskundigheid staan bij de circa 175 medewerkers van Lagemaat Sloopwerken B.V. hoog in het vaandel. De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd door middel van een modern machinepark, juist opgeleide medewerkers en zorg voor vigerende wet- en regelgeving.

Lagemaat Sloopwerken B.V. kenmerkt zich door de focus op innovatie die binnen het familiebedrijf wordt nagestreefd. Zij zijn actief in sloopwerk, maar ook in onder meer asbestsanering, bodemsanering, infra-werkzaamheden, puinrecycling, containerverhuur en afvalinzameling. Lagemaat is continu bezig om zichzelf te verbeteren, door onder meer sneller, efficiënter, veiliger en duurzamer te werken. Het streven naar perfectie past binnen de filosofie.

Get Work is preferred supplier van Lagemaat Sloopwerken B.V. Dit houdt in dat wij als voorkeursleverancier de instroom verzorgen voor Lagemaat. Heb jij interesse om bij Lagemaat Sloopwerken B.V. te werken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.