menu
Een team van enthousiaste carrosseriebouwers

Tijmen Ploeg

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg B.V. is een allround carrosseriebouwer die al ruim 50 jaar actief is in de bedrijfswagen branche. In de loop der jaren is Tijmen Ploeg zich gaan specialiseren in de lichte bedrijfswagens en heeft daardoor een toonaangevende positie ingenomen. Ook zijn zij fabrikant van diverse type laadbakken.

De activiteiten van Tijmen Ploeg zijn verdeeld over twee vestigingen, Amersfoort en Nijkerk. In Amersfoort worden alle dubbele cabines, bedrijfswageninrichtingen, open laadbakken, kiepers en huiflaadbakken gebouwd. In Nijkerk worden alle gesloten carrosserieën gebouwd. Een team van enthousiaste mensen staat dagelijks klaar voor de klanten! Wordt jij onderdeel van dit enthousiaste team?

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg kenmerkt zich door haar innoverende ideeën. Kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing staan hoog in het vaandel. Tijmen Ploeg is altijd op zoek naar kandidaten die zich als een vis in het water voelen in de functie van Carrosseriebouwer of naar leerlingen die het vak graag willen leren. Stuur dus gerust een open sollicitatie als er geen vacatures open staan!