menu
Jouw sollicitatie

Het sollicitatieproces

Bij Get Work hebben we een sterke cultuur die draait om persoonlijk contact, eigen verantwoordelijkheid verwachtingen overtreffen. We nemen echt de tijd om jou te leren kennen en we vinden het belangrijk dat jij een goed beeld krijgt van onze organisatie, de mensen en de manier van werken.

Als je na je sollicitatie wordt uitgenodigd dan voer je het eerste gesprek altijd met iemand van onze HR-afdeling. Tijdens dit gesprek willen we vooral voelen of de klik er is! Wie ben je en wat zijn je normen en waarden? Natuurlijk vertellen we je ook alles over de functie.

Is de klik er, pas je bij de functie en hebben we beiden een goed gevoel? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Het tweede gesprek voer je met HR en je toekomstige leidinggevende. Tijdens dit gesprek kijken we vooral naar hoe je dingen aanpakt en waarom. Dit komt ook naar voren tijdens de verschillende assessments, de PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) en de GIA (General Intelligence Assessment). De PPA ontvang je voorafgaand aan het tweede gesprek per mail. Deze kun je dus relaxed thuis invullen! Tijdens het tweede gesprek wordt de PPA besproken en na dit gesprek ga je (afhankelijk van de functie waarop je solliciteert) de GIA maken.

Zie jij het nog steeds zitten en zien wij jou bij Get Work starten? Dan is het tijd om kennis te maken met een aantal van je toekomstige collega’s en met onze commercieel directeur. Tot slot volgt een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Natuurlijk ontvang je voorafgaand aan dit gesprek ons voorstel, zodat je niet onvoorbereid het gesprek in hoeft te gaan. Hierna rest ons nog maar een ding. Zorgen dat jij je snel thuis voelt op je nieuwe werkplek, want vanaf nu ben je een Get Worker!

Ben je er nog? Stuur meteen je open sollicitatie naar pz@getwork.nl!