menu
We bieden je een baan & leiden je op!

Opleiden

Wij zijn van mening dat gelukkige mensen beter presteren. Wanneer wij voldoende uitdagingen creëren in een omgeving waarin jij je beste eigenschappen kunt benutten dan hebben we een juiste klik.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij ons gespecialiseerd in het (om/bij en totaal) scholen van gemotiveerde kandidaten.

Heb je interesse in bijvoorbeeld de techniek, maar ben je (nog) niet vakbekwaam? Dan ben je bij Get Work aan het juiste adres. We leiden je graag op en bieden je een baan!

Detailhandel 2

Starter

Ben jij nog onbekend binnen een van onze vakgebieden, maar gemotiveerd om een vak te leren? Wij starten graag een leer – werk traject met je. We beschikken over meerdere opdrachtgevers waarbij praktijkervaring opgedaan kan worden. Dit kan bijvoorbeeld een traject zijn waarbij je vier dagen per week gaat werken en één dag naar school gaat. Je verdient direct een salaris en bent verzekerd van een leer-werkplek!

Doorstroom

Ben je al bekend binnen een van onze vakgebieden, maar wil jij je verder ontwikkelen? Wij bieden je de mogelijkheden om jezelf, d.m.v. scholing/ training verder te ontplooien. Wij hebben een breed scala aan bijscholingsmogelijkheden waarmee we je verder kunnen helpen jezelf te ontwikkelen tot specialist!

Mh170424 L053
Mh170426 Z007

Vakman

Ben jij een echte vakman in de bouw of techniek en wil je jouw kennis up-to-date houden en een vaste baan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan een vaste kern vakkrachten welke voorzien zijn van de meest recentste kennis en ontwikkelingen.

Ons broertje Kordaat biedt echte vakmensen een vaste baan, eigen werkbus, vast salaris en vele andere interessante extra’s! Kijk op www.werkenbijkordaat.nl