menu
Gewoon fijn werk bij jou in de buurt

Over ons

Mensen die met plezier naar hun werk gaan, hebben meer positieve energie en presteren beter. Daarom gaan we er iedere dag voor om de juiste mensen met de juiste werkgevers in de regio bij elkaar te brengen. Hoe we dat doen? Echte interesse, persoonlijk contact en altijd doorgaan waar anderen stoppen. We zijn daar waar onze uitzendkrachten en klanten wonen en werken. Je kunt wel zeggen dat we de regio als onze broekzak kennen. We weten dat onze uitzendkrachten graag bij mooie bedrijven dicht in de buurt werken. Dat scheelt reistijd en zorgt weer voor een prettige werk-privé balans. Daarom zorgen we voor fijn werk in de buurt! Van werk waar je geen specifieke opleiding voor nodig hebt tot MBO+ niveau. Wat dacht je van heftruckchauffeur, secretaresse, administrateur, lasser, schoonmaker, winkelmedewerker, calculator, hovenier, planner, verkoper, operator of productiemedewerker. Heel verschillend, maar met een overeenkomst. Gewoon heel fijn werk om trots op te zijn! We gunnen iedereen fijn werk, ongeacht je leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit. Je bent welkom!

Misschien is de beste zekerheid voor een fijne samenwerking wel onze vijf Get Work Garanties. Dit is wie we zijn en hoe we graag willen werken.

1. Altijd dichtbij
We zijn daar waar onze uitzendkrachten wonen en werken. We kennen de regio op onze broekzak en houden van echt persoonlijk. We kennen de vele mooie bedrijven in de regio en leggen zo contacten waar iedereen profijt van heeft.

2. Gewoon nuchter
We zijn een hele nuchtere organisatie. We werken hard voor onze klanten en uitzendkrachten en doen wat we beloven. Het werk waar we goed in zijn, is ook best nuchter. Van mooi werk waar je geen specifieke opleiding voor nodig hebt tot MBO+ niveau.

3. Heel persoonlijk
Wij geloven in de juiste match. En dat is een persoonlijke zaak. Daarom zijn we met onze vestigingen altijd dichtbij. We hebben nog een echt persoonlijke band met onze klanten en uitzendkrachten. Zo brengen we de juiste mensen in contact met de juiste bedrijven.

4. Altijd een oplossing
De arbeidsmarkt vraagt om nieuwe oplossingen. Daarom gaan we door tot we het probleem van onze klanten hebben opgelost of onze uitzendkrachten aan een mooie baan hebben geholpen.

5. Great Work
Gewoon fijn werk bij jou in de buurt! Dat is voor ons Great Work! Daar werken we iedere dag keihard voor. Wij zijn happy als onze flexkrachten gelukkig zijn in hun werk. En dat zorgt weer voor goed presterende organisaties. Mooi toch?

Get Work groeit!
We willen graag voor zoveel mogelijk mensen Great Work realiseren en zoveel mogelijk mooie bedrijven in de regio aan goede medewerkers helpen. Daarom groeien we op onze eigen nuchtere manier. Door dingen gewoon te doen. Natuurlijk lukt niet alles meteen en niet alles gaat in één keer goed. Maar we durven het en we doen het. Zo worden we samen iedere dag een beetje beter.