Verpak je vak!

C.M. Packaging is producent van blik- en kunststofverpakkingen voor industriële, food en promotionele markten. C.M. Packaging ontwikkelt verpakkingsconcepten die passen bij het product en het daaraan verbonden imago. Een goede verpakking kan het verschil maken en is daarmee een belangrijk verkoopinstrument.

De bedrijfsfilosofie van C.M. Packaging is gebaseerd op 5 focuspunten:

  • Het zelf ontwikkelen van verpakkingen
  • Actief in niche markten
  • AAA Klanten
  • Een unieke productielijn voor elk product
  • Langjarige contracten met klanten

Momenteel heeft C.M Packaging 72 werknemers. De betrokkenheid van de medewerkers is groot en de interne lijnen zijn kort waardoor de service naar de klanten optimaal is. Het bedrijf stimuleert een frequente informatie-uitwisseling tussen de diverse afdelingen. Dit heeft een persoonlijke groei en ontwikkeling tot gevolg met als doel dat kennisdeling binnen het bedrijf leidt tot optimale communicatie richting de klant.

 

C.M. Packaging is sinds haar zelfstandigheid in 1995 flink gegroeid en ook de werknemers zijn meegegroeid. De technologische ontwikkelingen en voortdurende bewegingen in de markt worden nauwlettend gevolgd en vormen vaak de input voor nieuwe ontwikkelingen en optimalisatie van zowel de producten als binnen het bedrijf. Wil jij werken bij deze mooie organisatie in Dronten? Solliciteer dan snel op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waar wil jij graag werken?

We zoeken altijd de beste baan voor jou!

Schrijf je in

Mooie bedrijven bij jou in de buurt

C.M. Packaging

Producent van blik- en kunststofverpakkingen

C.M. Packaging is producent van blik- en kunststofverpakkingen voor industriële, food en promotionele markten...

Lees meer

Hanos

Horecagroothandel

Hanos Apeldoorn heeft een prachtige wild en gevogelte afdeling. HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door..

Lees meer

Leisurelands

Recreatiegebieden

Leisurelands is een duurzame aanbieder van vrijetijdsbesteding voor een breed publiek. Leisurelands exploiteert 20 recreatiegebieden in Nederland...

Lees meer

Remkes The Poultry Family

Slacht en verwerking

Pluimveeslachterij Remkes is gespecialiseerd in het slachten en verdere verwerking van moederdieren. Het streven naar..

Lees meer