Hanos Apeldoorn

Hanos Apeldoorn heeft een prachtige wild en gevogelte afdeling. HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS op jacht naar de beste wildspecialiteiten. De visie is simpel: wild moet wild zijn. Nergens in Europa vindt u dan ook een vergelijkbaar assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur!

Het wild en gevogelte wordt deskundig en onder optimale omstandigheden verwerkt in de wildfabriek in Hanos Apeldoorn. In het wildseizoen is het hier een drukte van belang! Uiteraard gebeurt dit onder strenge veterinaire controle en conform de EEG-eisen en HACCP-kwaliteitszorgrichtlijnen. HANOS is niet alleen gespecialiseerd in Nederlands wild, maar ze voeren ook topklasse wild aan uit onder meer Schotland en Zuid-Afrika.

Voor de wild en gevogelte afdeling zijn wij regelmatig op zoek naar goed personeel.

Bekijk de vacatures en solliciteer snel!

Waar wil jij graag werken?

We zoeken altijd de beste baan voor jou!

Schrijf je in

Mooie bedrijven bij jou in de buurt

C.M. Packaging

Producent van blik- en kunststofverpakkingen

C.M. Packaging is producent van blik- en kunststofverpakkingen voor industriële, food en promotionele markten...

Lees meer

Hanos

Horecagroothandel

Hanos Apeldoorn heeft een prachtige wild en gevogelte afdeling. HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door..

Lees meer

Leisurelands

Recreatiegebieden

Leisurelands is een duurzame aanbieder van vrijetijdsbesteding voor een breed publiek. Leisurelands exploiteert 20 recreatiegebieden in Nederland...

Lees meer

Remkes The Poultry Family

Slacht en verwerking

Pluimveeslachterij Remkes is gespecialiseerd in het slachten en verdere verwerking van moederdieren. Het streven naar..

Lees meer